Supertähti Usherin poika isälleen: ”Olet surkea laulaja”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Grammy-palkittu laulaja Usher on paljastanut, mitä hänen kuusivuotias poikansa ajattelee hänen laulutaidoistaan. Poika ei nimittäin ole isänsä taidoista ollenkaan vakuuttunut, vaan pitää yllättäen Usheria huonona laulajana.

Helmikuussa Suomeen saapuvan poptähden poika on kaikkea muuta kuin isänsä fani. Daily Mail -lehden mukaan laulajan pojalla, Nayvid Ely Raymondilla, on nuoresta iästään huolimatta jo suuri ego. Usher naureskeli, että Nayvid ei välitä mitä hänen kuuluisa isänsä on saavuttanut, sillä poika pitää itseään perheen tähtenä.

Eräänä iltana Nayvid oli antanut isälle tuomion hänen laulutaidoistaan sanomalla: ”Isä, et ole kovin hyvä laulaja”. Usher kertoi olleensa huvittunut poikansa sanomisista ja vastannut olevansa eri mieltä asiasta.

Usherin vanhempi poika, joka on nimetty isänsä mukaan Usher Raymondiksi, on sen sijaan kiinnostunut isänsä urasta. Seitsemänvuotias poika on opetellut kaikki isänsä tanssiliikkeet ja nauttii siitä, kun voi haastaa isänsä tanssikilpailuun. Saa nähdä varttuuko pojista vielä isänsä kaltaisia tähtiä.