Veistäjät saivat käsiinsä valtavan kurpitsan – et usko mitä siitä syntyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppu oli Halloween-juhlien aikaa ympäri maailmaa, mutta erityisesti Yhdysvalloissa. Kurpitsat ovat olennainen osa juhlintaa, sillä niistä veistellään mitä upeampia teoksia. Todennäköisesti upein veistettiin kuitenkin Pumpkin Skulpt USA:n järjestämässä tilaisuudessa.

Pumpkin Sculpt USA
Pumpkin Sculpt USA

New Yorkin Bronxin eläintarhassa järjestetyssä tapahtumassa veistäjille tuotiin valtava noin 450 kiloa painava kurpitsa, josta he ryhtyivät loihtimaan taideteosta. Aiheeksi oli valikoitunut elefantti, koska sillä haluttiin saada huomiota elefanttien traagiselle salametsästykselle ja sitä vastaan taistelevalle 96 Elephants -järjestölle. Joka päivä salametsästäjät tappavat Afrikassa keskimäärin 96 elefanttia.

Kurpitsataiturit Sue Beatrice, Andy Gertler, Jenn Cook ja Julia Jankowski osoittivat jälleen kerran olevansa maineensa veroisia, sillä he onnistuivat loihtimaan oranssista herkusta mykistävän upean ja tarkasti viimeistellyn elefantin.

Pumpkin Sculpt USA
Pumpkin Sculpt USA