VR:n hot dog naurattaa verkossa: ”Tarkoittaako kahdella nakilla tosiaan tätä?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa junamatkustaminen on erittäin kallista. Kustannuksia ei ainakaan vähennä junien ravintolapalveluiden hintataso, sillä yksi pizzapala maksaa ravintolavaunussa saman verran kuin kokonainen pizza junan ulkopuolelta ostettuna.

Samuli Suonpää osti ravintolavaunusta hod dogin kahdella nakilla. Mies julkaisi sittemmin saamastaan tuotteesta kuvan Twitterissä. Hän ihmetteli aidosti, että näinkö VR huijaa asiakkaitaan? Nakkisämpylän sisällä oli nimittäin kyllä kaksi nakkia, mutta ne olivat yhdessä yhden kokonaisen hodarinakin kokoiset.

Perinteisesti hot dogiin väliin sujautettavan nakin tulee olla selvästi sämpylää pidempi, mutta tässä tapauksessa edes kaksi nakkia yhdessä eivät yllä tavanomaisiin mittoihin. Suonpää kysyi Twitterissä avoimesti VR:ltä, että tarkoittaako hänen ostamansa tuote todella sitä, että nyt on maksettu kahden nakin näkkisämpylästä.

VR kysyi sen jälkeen mieheltä, että oliko asiaa tiedusteltu ravintolavaunusta. Samalla asiakaspalvelija lohdutti twiittaamalla, että onneksi annos on sentään tarjoiltu kauniisti Iittalan Teema -lautaselta. Myöhemmin asiakaspalvelusta lohdutettiin lisää: ”Matkalla täytyy olla hyvät eväät ja seikkailumieltä”. Junien ja asemien ravintolapalveluista vastaa VR Yhtymän ja Rail Gourmet Groupin omistama Avecra Oy.