Kiinalaiset nauttivat eläinten ulosteita – uskotaan parantavan syöpää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuhansia vuosia vanha kiinalainen lääketiede uskoo perinteisesti mietiskelyn voimaan sekä ravinnon, liikunnan, hieronnan, akupunktion ja rohdosten vaikutuksiin. Kiinalaisen lääketieteen mukaan ihminen on osa maailmankaikkeuden energiaa, ja hoidoissa hyödynnetään laaja-alaisesti astrologiaa ja Feng Shuita.

Kiinalaisessa Xiangtanin kylässä on aloitettu hieman poikkeavan lääkkeen hyödyntäminen. Kaikki alkoi siitä, kun kylässä asunut Ma sairastui vakavasti keuhkosyöpään. Epätoivoisessa tilanteessa nainen teki luonnollisesti kaikkensa sairaudesta parantuakseen. Hän hakeutui kansantohtorin pakeille, jonka vaihtoehtohoidot tepsivät naiseen kuin ihmeen kaupalla.

Nainen nautti säännöllisesti veteen liuotettua lampaan tai lehmän ulostetta. Koska tuote sai naisen terveydessä aikaiseksi myönteisiä vaikutuksia, ovat muutkin kyläläiset innostuneet testaamaan ulostejuomaa paranemistarkoituksessa. Ulosteet paistetaan kasaan ja kuivatetaan, jonka jälkeen ne sekoitetaan veteen. Seosta nautiskellaan kaksi kertaa päivässä yhden kahvikupillisen verran, Metro-lehti uutisoi.