Lisa Opie venytteli näyttävästi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Neitokainen on siitä lähtien on ollut kuumaa valuuttaa viihdelehtien sivuilla, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Eilen Lisa Opie kuvattiin uimarannalla, jossa hän ei suostunut ainoastaan lekottelemaan, vaan päätti ryhtyä venyttelemään fitness-hengessä kuvaajien ja muiden silminnäkijöiden edessä. Kirkkaankeltaisiin bikineihin sonnustautunut kaunotar näytti olevan notkeassa kunnossa.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.