Mies elvisteli Lamborghinillaan – auto oli syttyä tuleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kallisarvoisella urheiluautolla rehvastelu oli päättyä huonosti Lontoossa, kun auto syttyi tuleen kuskin leveilyn seurauksena. Kaduilla kaasutellut Lamborghini Aventador kävi ylikierroksilla ja pakoputkesta alkoi näkyä liekkejä. Kadulle kerääntyneet ihmiset seurasivat vierestä auton kaasuttelua pakoputken syöstessä tulta.

YouTube
YouTube

(Video on ikävä kyllä poistettu)

Autoa ihailemaan saapuneet ihmiset kuvasivat videolle kuinka kuski esitteli autonsa kiihdytystä. Kun pakoputkesta alkaa tulla liekkejä ihmiset yrittävät huutaa kuskille, että hän lopettaisi kaasuttamisen. Sen sijaan, että kuski sammuttaisi autonsa, hän lähtee sillä liikkeelle. Auto ajaa lyhyen lenkin kadulla ennen kuin ihmiset saavat viitottua kuskille pysäyttääkseen auton.

Kuskin leventely sai nolon päätöksen, sillä ihastelun sijaan ihmiset olivat kuskin esityksestä kauhuissaan. Monet olivat varmoja, että auto vaurioitui pahasti tapahtuneesta. Lamborghini kärsi kuskin mukaan kuitenkin vain pieniä kosmeettisia vaurioita ja suuremmilta korjauksilta vältyttiin.