Perhe sai ensin kolmoset – ja heti perään kaksoset!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsiperheiden arki ja vanhempien jaksaminen on ollut Suomen ykköspuheenaiheena kuluneen viikon ajan. Vaikka vauvaperheen arki on rankkaa, on lapsia kasvatettu onnistuneesti kautta maailman sivun. Mutta entä jos perheeseen tulee parissa vuodessa viisi lasta?

Facebook
Facebook

Utahissa asuva mormonipariskunta, David ja Julie Grygla, meni naimisiin vuonna 2012, mutta he huomasivat, että lapsen saannissa oli ongelma. Pariskunta aloitti hedelmöityshoidot, jotka tuottivat nopeasti tulosta. Pian Julie odotti pariskunnalle peräti kolmosia.

Äiti vietti synnytyksen jälkeen vauva-arkea heräillen ja kolmea lasta ruokkien. Kun kolmoset olivat seitsemän kuukauden ikäisiä, tapahtui ihme. Julie huomasi tulleensa jälleen raskaaksi, mutta tällä kertaa ilman erillisiä hoitoja.

Pian selvisi, että nainen odotti perheeseen kaksosia. Pariskunta on vakuuttanut kirkkonsa julkaisemassa Church Latter-day Saints’ Deseret News -lehdessä, että he ottavat haasteen avosylin vastaan. Kokemusta suurperheistä oli, sillä Julie oli itse kasvanut 11-henkisestä perheestä.

– Itkin neljä ensimmäistä kuukautta kolmosia odottaessani, koska oli kauhuissani ja shokissa. En ollut valmis siihen kaikkeen. Tällä kertaa olen ollut ainoastaan innoissani alusta saakka, pian 33-vuotias viiden lapsen äiti hehkuttaa.