Poliisitkin hämmästyivät – pidätetyn paita vailla vertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa julkaistaan rikollisten pidätyskuvia kaiken kansan nähtäväksi, ja epäsuotuisa huomio lisää yleensä tekijän häpeää entisestään. Toisinaan kuviin toistuu ikimuistoisia hetkiä. Parikymppinen Micah Dailey on yksi koomisiin pidätyskuviin päätynyt kriminaali.

Poliisi
Poliisi

Cape Coralissa pidätetty Micah Dailey oli syyllistynyt marihuanan ja huumausainevälineiden hallussapitoon. Poliisi passitti miehen Lee County Sheriff’s Departmentin poliisiasemalle jatkotutkimuksia varten. Pidätyskuvasta tuli tahattomasti hauska, sillä Daileyn yllä on Monopoli-peliteemaan sopiva t-paita, jossa lukee pelille ominainen lause: ”Mene vankilaan”.

Koska herralla tuskin oli mukanaan Vapaudu vankilasta -korttia, joutuu hän vastaamaan syytteisiin huumausainerikoksesta. Jopa miehen pidättäneet poliisit ovat tunnustaneet, että tilanne oli heidän mielestään huumoripitoinen, Metro-lehti uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat