Pilly-koira nauttii kattoluukusta – ihastuttava näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäkuumalla autoissa matkaavat koirat työntävät mielellään päänsä kulkuneuvon ikkunasta ulos, jotta ne voivat haukata ajomatkan aikana raikasta ja viilentävää happea. Weimarinseisoja Pilatus, tuttavallisemmin Pilly, on tarpeeksi iso koira työntämään päänsä kattoikkunasta.

YouTube
YouTube

Koiran omistaja Josh Hickamin vie Pillya säännöllisesti ajelulle kotikaupungissaan paahtavan kuumassa Phoenixissa, Arizonassa. Aurinkoisesta säästä nauttiva koira matkaa kuono menosuuntaan päin, ja antaa tuleen hyväillä poskia korvien lepattaessa. Nautinnollinen huviajelu paljastaa Pillyn komean hammasrivistön.

Vaikka koirat rakastavatkin roikkua auton ikkunasta, ei toimintaa valitettavasti suositella. Ikkunasta roikkuessa on nimittäin vaarana, että esimerkiksi ötökkä tai pikkukivi lentää koiran silmään aiheuttaen vakavia vaurioita näköelimelle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.