Nolouden huippu! Räppäri poseerasi reteästi kuvauksissa – putosi mereen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalainen tuotantoyhtiö oli järjestänyt uraansa aloittelevalle räppärille Presto Flolle kuvaukset, joissa miehestä räpsittiin muutamia edustuskuvia tulevaisuuden varalle. Kuvauksissa mies poseerasi kameralle suurieleisesti, kunnes horjahti ja putosi mereen.

YouTube
YouTube

Räppärin nolosta kuvaussessiosta on nyt saatu videokuvaa Youtubeen. Miehen kuvaukset alkoivat lupaavasti ja hän esiintyi kuin suuren luokan tähti. Sitten kesken poseerausten räppäri horjahti ikävin seurauksin.

Tuotantoyhtiön mukaan mies loukkasi rytäkässä kätensä ja jalkansa, mutta on jo toipumaan päin. Toivottavasti räppärin ura lähtee pian nousuun ja mies tullaan tulevaisuudessa muistamaan jostain muusta kuin noloista kuvauksista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat