Salasuhde paljastui – Tom Cruise pokasi seksikkään supermallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Tom Cruisen on huhuttu deittailevan huippumallina tunnettua Miranda Kerria. Lähteiden mukaan pari on tapaillut toisiaan salaa jo pidemmän aikaa ja he ovat puhuneet siitä, että vahvistaisivat suhteensa pian julkisesti.

New Idea -lehden mukaan Tom on nähty Mirandan kanssa Lontoossa. Mies on Britanniassa kuvaamassa uutta elokuvaansa Vaarallinen tehtävä 5, ja kuvausten välissä hän on viettänyt aikaa Kerrin kanssa. Huhujen mukaan Cruise on ajoittain jopa lennättänyt neitokaisen hänen luokseen Lontooseen, jotta he voisivat olla yhdessä enemmän.

Mikäli deittailuhuhut pitävät paikkaansa, tarkoittaa se sitä, että Mirandan suhde australialaiseen kasinomoguliin James Packeriin on päättynyt. Mirandan on myös pitänyt suhtautua skientologiaan avoimin mielin deittaillakseen Cruisea, sillä skientologeille toivottavaa olisi seurustella vain toisen kirkkoon kuuluvan kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat