Britney Spears pokasi huipputuottajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Britney Spears on huhujen mukaan löytänyt itselleen uuden miehen. Tähtönen on deittaillut kaikessa hiljaisuudessa tuottaja-käsikirjoittajaa Charlie Ebersolia. Lähipiiristä on paljastettu, että pariskunta tapasi toisensa yhteisten tuttujen kautta ja heillä synkkasi heti.

Ebersol on menestynyt tuottajana ja käsikirjoittajana, ja hänen on kerrottu seuraavan isänsä Dick Ebersolin jalanjälkiä. Isä tunnetaan muun muassa Saturday Night Live -sarjan luojana ja tuottajana. Miehen on kerrottu kiinnostuneen Spearsista ja pari onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä.

Kumpikaan ei ole vielä vahvistanut julkisesti tapailevansa toisiaan, vaan pari on pitänyt matalaa profiilia. Britneyllä on ollut aiemmin epäonnea rakkaudessa, ja hän on käynyt läpi monta julkista eroa parisuhteesta. Spears haluaa varmistaa, että Ebersol on kunnollinen mies ja heidän välillään joitain vakavempaa, ennen kuin hän julkistaa asian.