Bugi pankkiautomaatissa – mies nosti 1,6 miljoonaa dollaria ja eli luksuselämää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa on tapahtunut erikoinen varkaus, nimittäin nuori mies onnistui kolmen vuoden ajan nostamaan tililtään rahaa jopa 1,6 miljoonan dollarin edestä. Omituisen tapauksesta tekee se, että miehen tilillä ei missään vaiheessa ole ollut niin suurta määrää rahaa, vaan mies oli oivaltanut pankkijärjestelmässä porsaanreiän.

29-vuotias Dan Saunders oli aina haaveillut olevansa varakas. Baarimikkona työskentelevän Saundersin palkkarahat eivät kuitenkaan koskaan riittäneet ylelliseen elämään. Eräänä iltana Saunders oli juhlimassa ystäviensä kanssa ja päätti nostaa rahaa baari-iltaa varten. Mies huomasi että hänen tilillään oli vain kolme dollaria, joten hän siirsi luottotililtään varoja käytettäväksi, jotta pystyi nostamaan tarvitsemansa rahat.

Pian mies huomasi, että yöaikaan tehdyt luotonsiirrot eivät missään vaiheessa päivittyneet miehen saldoihin, vaan hän pystyi nostamaan järjestelmän ohi rahaa yöaikaan. Mies kertoi, että huomattuaan virheen pankkijärjestelmässä hän aloitti luksuselämän vieton ja kustansi rahoilla kalliita autoja ja matkoja yksityiskoneella. Sen lisäksi mies pelasi hevosradoilla ja tuhlasi seuralaispalveluihin suuren summan rahaa.

Saunders eli ylellistä elämää, josta monet vain haaveilevat. Lopulta miehen ahneus koitui hänen kohtalokseen ja mies jäi varkaudesta kiinni. Sen sijaan, että mies olisi tyytynyt nostamaan tililtään muutamia satoja dollareita kerrallaan hän saattoi nostaa jopa 20.000 dollaria. Pankki kiinnostui suurista siirroista ja miehen jäljille päästiin.

Mies kertoi tarinansa australialaisessa ajankohtaisohjelmassa, jossa hän myös kertoi tienneensä, että jonain päivänä hänet pidätetään varkaudesta. Mies oli tuhlaillut pankin rahoja lähes 1,6 miljoonaan dollarin edestä. Miehen tarina kuulostaa niin uskomattomalta, että monet ovat epäilleet, että siitä tehdään vielä jotain päivänä elokuva.