Hurjapäät hyppäsivät hyiseen veteen rantakalliolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttäviä uimahyppyjä päästään yleensä seuraamaan erilaisissa yleisurheilukilpailuissa. Näissä kilpailijat suorittavat hyppynsä uimahallien altaisiin. Hurjimmille extreme-lajien harrastajille tämä on tietenkin liian turvallista.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla tapaamme joukon hurjapäitä, jotka ovat matkustaneet Yhdysvaltain Vermontin kauniiseen luontoon toteuttaakseen hurjia hyppyjä kameran edessä.

Miehet hyppivät veteen korkeilta rantakallioilta, suojanaan ainoastaan märkäpuvut. Tempaus toteutettiin syksyisen koleassa kelissä noin neljän asteen lämpötilassa, joten oletettavasti vesikin on ollut tässä vaiheessa jo varsin viileää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat