Katy Perry pukeutui Halloweenina…. juustonaksuksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo nuorena naisena uransa musiikin parissa aloittanut poptähti Katy Perry saapuu ensi keväänä Suomeen. Nykyään rohkeasta imagostaan tunnettu poptähti varttui erittäin vanhoillisessa kristillisessä perheessä. Katy Perry on totuttu näkemään julkisuudessa paljastavissa asuissa, joten tähden voisi kuvitella jatkavan samalla linjalla myös halloweenina.

Laulajatar kuitenkin yllätti faninsa jakamalla Instagram-sivustolla kuvan Kate Hudsonin bileissä käyttämästään asusta. Katy Perry oli nimittäin pukeutunut tuliseksi Cheetos-juustonaksuksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Laulajatar nähdään keväällä ensimmäistä kertaa Suomessa, kun hän esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 18. maaliskuuta 2015.