Laskettelija heitti kaikkien aikojen yläfemmat – tätä et tee perässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Norjalainen laskettelija Johan Berg on rinteessä temppuillessaan onnistunut tekemään poikkeuksellisen upean stuntin, joka kuvattiin videolle ja päätyi verkkoon. 19-vuotias laskettelija nimittäin heitti yläfemmat ilmasta käsin ystävälleen Aleks Aurdalille.

Proper high-five with @aleksaurdal today at @primeparksessions! Shot by @lukeochoallen

A video posted by Johan Berg (@johanberg95) on

Nuori mies jakoi videon Instagramissaan ja siitä tuli hetkessä nettihitti. Stuntti ei ole amatöörilaskijoiden toteuttama, sillä Berg on lajissa raudankova ammattilainen. Johan on aloittanut laskettelu-uransa ollessaan 11-vuotias ja on voittanut Norjassa mestaruuksia laskettelutaidoillaan. Mies on kilpailut myös kansainvälisellä tasolla. Videolla nähtävä Aleks Aurdal on myös ammattilaskija ja hän on ottanut muun muassa osaa Sotchin Olympialaisiin.

Kaverukset ovat julkaisseet muutamia temppuvideoita, joissa nuorukaiset kilpailevat keskenään. Bergin julkaisema stuntti on kerta kaikkiaan upea suoritus ja temppu vaatii tarkkuutta. Jää nähtäväksi suorittaako Aleks perässä samanlaisen stuntin vai keksiikö hän vielä jotain hurjempaa.