Lentäjä halusi baariin – saapui pubin eteen lentokoneella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perjantaipäivän kunniaksi australialainen mies päätti nauttia oluen läheisessä pubissa. Sen sijaan, että mies olisi kävellyt pubiin hän hyppäsi Beechcraft-merkkisen lentokoneensa puikkoihin ja ajoi baarin eteen. Mies parkkeerasi kulkuneuvonsa ja asteli pubiin nauttimaan tuopin kylmää olutta.

Pienen kylän asukkaat olivat paikallisen miehen tempauksesta ihmeissään ja alkoivat ottaa kuvia lentokoneesta. Mies oli ajanut lentokoneen pubin eteen autotietä pitkin, sillä koneessa ei ollut lainkaan siipiä. Pian paikalle saapui myös poliisi, joka tutki kulkuvälineen perusteellisesti. Katso kuva Yahoon verkkosivuilta.

Mies kertoi, että hän halusi teollaan vain vitsailla kylän asukkaiden iloksi ja siksi, että oli halloween. Monen mielestä miehen tempaus oli huvittava, mutta poliisi ei suhtautunut asiaan yhtä huumorintajuisesti. Lentokoneella ajaminen autotiellä on kiellettyä ja se rikkoi useita liikennesääntöjä. Poliisi syytti miestä liikenteen vaarantamisesta.