Hupsista! The Wolf of Wall Street -tähden mekko petti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Margot Robbie nousi kerralla maailmanmaineeseen Martin Scorsesen ohjaaman The Wolf of Wall Street -elokuvan myötä. Samalla elokuvan pääosaa esittävä Leonardo DiCaprio pokasi australialaisen vaaleaverikön kainaloonsa, ja parin kerrotaan deittailleen kuvausten aikaan.

Splash
Splash

24-vuotias näyttleijätär osallistui tiistaina lukuisten muiden tähtien tapaan Lontoossa järjestettyyn Harper’s Bazaar Women of the Year Awards -gaalaan. Margot Robbielle sattui pieni moka hänen astuessaan ulos autosta. Tähden keltaisen mekon kaula-aukko petti, jolloin valokuvaajan muistikortille tallentui enemmän kuin Margotin oli tarjoitus näyttää.

Gold Coastilta Australiasta kotoisin oleva Margot Elise Robbie nousi kuuluisuuteen saippuasarjasta Neighbours. Neito on sittemmin noussut tähtien A-listalle Oli aikakin ja The Wolf of Wall Street -rooleillaan. Kaunottarelle povataan lupaavaa uraa Hollywoodissa, ja hän kuuluu tämän hetken kuumimpiin julkkisneitoihin. 23-vuotias tähti heilasteli Leonardo DiCaprion kanssa heidän yhteisen elokuvansa kuvauksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash