Mies etsii matkakumppania maailmanympärimatkalle – täytyy olla exän kaima

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin brittiläisestä miehestä, joka joutui jätetyksi suunniteltuaan itselleen ja tyttöystävälleen romanttista reissua Venetsiaan. Mies haki eBay-nettihuutokaupassa uutta seuralaista matkalleen, sillä hänellä ei ollut mahdollisuutta saada matkasta rahojaan takaisin.

Kanadan Torontossa asuvalle Jordan Axanille kävi hieman samalla tavalla, sillä hän erosi tyttöystävästään juuri ennen kuin pariskunnan oli tarkoitus lähteä yhdessä maailmanympärysmatkalle.

Nyt mies tarjoaa yhdelle naiselle tilaisuutta ottaa hänen exänsä paikka matkalla, mutta tarjouksessa on pieni ehto. Matkakumppanin täytyy olla samanniminen kuin hänen ex-tyttöystävänsä, Elizabeth Gallagher, ja hänen täytyy olla Kanadan kansalainen.

Syy erikoiselle vaatimukselle on Jordan Axanin mukaan se, että nimen vaihtaminen lentolippuun on lähes mahdotonta. Mies myös osti lentoliput alennusmyynnistä, eikä lentojen peruuttaminen ole hänen mielestään rahan ja vaivan arvoista. Jordan toivoo Reddit-sivustolla matkakumppanistaan fiksua, täysjärkistä, kiinnostavaa ja tietenkin spontaania ihmistä.