Säämies virtsasi suorassa lähetyksessä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiouutisissa sattuu ja tapahtuu monenlaisia kommelluksia ja mokia, eikä suorassa lähetyksessä näitä pystytä juurikaan leikkaamaan pois. Näin ollen kaikki materiaali päätyy suoraan kotikatsomoihin, ja pahimmat mokat jaetaan vielä useampien silmäparien nähtäville YouTubeen.

YouTube
YouTube

Tänä viikonloppuna amerikkalaisen NBC-kanavan säämies Mike Seidel yllätettiin kirjaimellisesti housut nilkoissaan. Säämiehen oli määrä raportoida North Carolinan Sugar Mountainilta suorassa uutislähetyksessä. Seidel oli kuitenkin hetkensä tullessa mitä ilmeisemmin virtsaamassa läheiseen puskaan.

NBC-kanavan mukaan kanavan säämies oli vain katselemassa matkapuhelintaan. Mies kuitenkin näyttää videolla selvästi laittavan toimituksen jälkeen housujensa vetoketjua kiinni. Mike Seidel ei ole itse kommentoinut tapausta.