Shit Express toimittaa ulosteita vihamiehen kotiovelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen meistä tuntee ainakin yhden ihmisen, joka aiheuttaa silkaa inhon tuntemuksia. Kun tuntee syvää vihaa toista kohtaan, saattaa sortua äärimmäisiin keinoihin vihamiehensä elämän pilatakseen. Tällaisissa tilanteissa apuun rientää Shit Express -niminen yhtiö.

Shit Express
Shit Express

Shit Express on erikoistunut lähettämään eläinten ulostetta vihamiesten postilaatikkoon tai portaille. Yrityksen toimintaidea on yksinkertainen: Valitse eläin, ilmoita osoite, valitse paketin ulkonäkö ja maksa Bitcoineilla. Alle 15 eurolla saat lähetettyä hevosenkakkaa toisen postilaatikkoon kauniissa rasiassa.

Yhtiön listoilla on tarjolla tällä hetkellä ainoastaan hevosten jätöksiä, mutta toiminnan on tarkoitus laajentua myös muille lajisektoreille. Shit Express -yritys selvittelee parhaillaan valtioita, joissa ulosteen lähettäminen ei ole laitonta. Tämä mahdollistaisi yrityksen laajenemisen, Death and Taxes -julkaisu uutisoi.