Mies antaa käärmeen syödä hänet elävältä – aktivistit suuttuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joulukuussa Discovery-kanavalla tullaan näkemään uusi luontosarja Eaten Alive, jossa mies etsii sademetsästä suurta anakonda-käärmettä. Mies aikoo testata suojapukuun pukeutuneena, miltä tuntuu tulla käärmeen syömäksi.

YouTube
YouTube

Sarjan pääosassa nähdään luontodokumentoija Paul Rosolie, joka etsii metsästä valtavaa anakondaa, sillä haluaa tulla syödyksi elävältä. Amazonin Indiana Jonesiksi kutsuttu Rosolie antaa suuren käärmeen nielaista itsensä kameroiden kuvatessa.

Hän on valmistautunut temppuun, eikä usko vahingoittuvansa tehtävässä, vaikka matelijan ruuaksi päätyminen ei varmasti ole riskitöntä. Monet luontoaktivistit ovat olleet uudesta sarjasta raivoissaan, sillä tempaus saattaa koitua käärmeen kohtaloksi.

Aktivistit tai asiantuntijat eivät ole Rosoliesta niinkään huolissaan, mutta käärmeen vahingoittaminen viihteen vuoksi on saanut ihmiset protestoimaan sarjaa vastaan. Toistaiseksi Discovery ei ole perunut uuden sarjansa esittämisajankohtaa, vaan sarjaa voi katsella joulukuun 7. päivästä lähtien.