Mies harrasti seksiä puun kanssa – ohikulkija kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Metsää arvostavat ihmiset saattavat äityä halailemaan puita. He haluavat olla läsnä luonnon kanssa ja kunnioittaa metsän sekä luonnon antimia. Puita on pidetty muinaisuskonnoissa jopa voimapaikkoina, jotka antavat energiaa ja tekevät ihmisestä ehjemmän.

Nyt verkossa kerää katsojia video, jolla nähdään hieman erikoisella tavalla puuta arvostava mies. Videon kuvaaja on yllättänyt miehen nimittäin heiluttamasta lantiotaan puuta vasten tavalla, joka muistuttaa seksiä. Puun kanssa rakastelua kuivaharjoitteleva mies saa kuvaajalta moitteita, koska herran toimet muistuttavat enemmän pervessiä, kuin luonnonrakastajan menoa.

Osa ihmisistä hakeutuu puiden ääreen mietiskelemään ja ammentamaan rungosta huokuvaa voimaa. On väitetty, että voimakkaan puun seurassa hiljentyminen innostaa ja antaa uutta tilaa luovuudelle. Se vähentää lepäämisen tarvetta ja tasapainottaa. Olisi mielenkiintoista tietää, harjoittaako videon mies aktejaan myös muiden puiden kanssa, vai pelkästään tämän tietyn.

LiveLeak
LiveLeak