Pariskunta vihittiin reittilennolla – häät 10 kilometrissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista haaveilee erikoisista vihkipaikoista, kun tavallinen kirkko tai maistraatti eivät houkuttele. Joskus naimisiin mennään rannalla, toisinaan kartanossa ja onpa joku viettänyt vihkiseremoniansa kuumailmapallossakin. Yhdysvaltalainen pari meni vihille lentokoneessa.

YouTube
YouTube

Indianassa asuvat Keith Stewart ja Dottie Coven sanoivat tahdon Southwest Airlinesin lentokoneessa, liki kymmenen kilometrin korkeudessa. Vihkiminen suoritettiin ensimmäisellä reittilennolla Nashvillesta Dallasin Love Fieldiin. Pari luki vihkilupauksensa älypuhelimen näytöltä, mikä on myös sinänsä erikoista.

Keith ja Dottie olivat ilmottanut aikeistaan jo hyvissä ajoin lentoyhtiölle. Koska pari kulkee erittäin usein lentokoneella, oli heille myös kertynyt mailinkeruuohjelmaan tarpeeksi pisteitä kustantaakseen 30 sukulaisen ja ystävän lentoliput vihkiseremoniaan. Kyseessä oli maailman ensimmäiset reittilennolla vietetyt häät, The Tennessean -lehti tietää.