Mikä luonnonlahjakkuus! Taapero soittaa rumpuja kuin vanha tekijä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksivuotias Camden Harper McSwain on rumpujensoiton luonnonlahjakkuus. Pienokainen on niin taitava soittamaan rumpuja, että hänet on kelpuutettu seurakuntansa kuoron rumpaliksi. Uskomattoman taidokas pikkurumpali varastaa show’n kirkossa joka kerta, kun hän esiintyy.

YouTube
YouTube

Rumpalin taidonnäyte on kuvattu videolle, ja pojan esitys on puhuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Camdenin äiti kertoi Daily Mail -lehdelle, että pojalle oli pakko ostaa yksivuotislahjaksi rumpusetti, sillä pikkuinen oli alkanut paukuttaa äidin kattiloita kauhoilla jo muutaman kuukauden ikäisenä.

Perheen mukaan poika on täysin itseoppinut rumpali, eikä kukaan ole häntä opettanut soittamaan. On selvää, että poika on löytänyt itselleen mieluisen instrumentin ja hänen taidoistaan tullaan varmasti vielä kuulemaan. Pojan esityksille olisi varmasti jo nyt kysyntää.