Tom Cruise teki hurjan stunttinsa itse – roikkui lentokoneesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Tom Cruise on nähty suorittavan erittäin vaarallisen stuntin osallistuessaan uuden elokuvansa kuvauksiin. Uhkarohkea 52-vuotias nimittäin roikkui Airbus A400 -sotilaskoneen kyljestä puolentoista kilometrin korkeudessa ilman laskuvarjoa.

YouTube
YouTube

Stuntti kuvattiin elokuvaan Vaarallinen tehtävä 5. Cruise on tunnettu siitä, että hän halua tehdä monet stunttinsa itse. Elokuvan aiempien osien vaativimmat stuntit ovatkin miehen suorittamia eikä stunttimiestä ole käytetty kuin välttämättömimmissä kohtauksissa. Nyt elokuvien fanit ovat arvioineet, että mies on ylittänyt itsensä ja viimeisin stuntti on vaarallisin mihin näyttelijä on osallistunut.

Elokuvastuntti on hurjaa katseltavaa. Mies on kiinnitetty koneeseen valjailla ja turvaremmillä, mutta varsinaista laskuvarjoa miehellä ei näytä olevan. Cruise on todella sisäistänyt Ethan Huntin roolinsa, sillä hän roikkuu tyylikääseen pukuun pukeutuneena koneen kyljestä, niin kuin se olisi arkipäivää. Stuntti onnistui hyvin ja siitä julkaistu materiaali antaa hyvää esimakua siitä, mitä Vaarallinen tehtävä 5 tulee pitämään sisällään.