Tyttö ajoi päänsä kaljuksi – halusi tukea syöpäsairasta pikkusiskoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Reipas seitsemänvuotias tyttö Hannah Gorsegner halusi tukea pikkusiskoaan taistelussa syöpää vastaan ja ajeli päänsä kaljuksi. Pienen tytön viisivuotiaalla siskolla Nataliella on todettu leukemia, ja hän on taistellut sairauden kanssa jo vuosien ajan.

Infinitelovefornataliegrace.com
Infinitelovefornataliegrace.com

Ensimmäistä kertaa vuosiin näyttäisi siltä, että Natalien oireet ovat lieventyneet. Hannah halusi osoittaa Natalielle, ettei hän ole yksin sairautensa kanssa, ja päätti tukea siskoaan leikkauttamalla hiuksensa pois.

Nuori neitokainen otti osaa hyväntekeväisyystempaukseen, jossa ihmiset luopuivat hiuksistaan syöpätutkimuksien ja -hoitojen tukemiseksi. Hannah osallistui Arms Wide Open Childhood Cancer Foundation -säätiön järjestämään sponsoroituun tilaisuuteen leikkauttamalla pitkät punertavat hiuksensa pois.

Koskettava tempaus sai lähes kaikki paikallaolijat kyynelehtimään. Hannahin vanhemmat olivat ylpeitä tyttärensä omistautumisesta asialle. Rakkaudesta sisartaan kohtaan hän rohkeni luopua hiuksistaan suuren yleisön seuratessa vieressä.