Eläintarha pelasti orvon saukonpoikasen – näky sulattaa jokaisen sydämen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinten poikaset ovat lähes poikkeuksetta maailman suloisimpia olentoja. Etenkin karvaisten nisäkkäiden jälkikasvut saavat ihmiset hassusti lässyttämään raavasta miestä myöten. Nyt esittelemme viikonlopun suloisimman pikkuotuksen: Orvoksi jääneen saukonpoikasen.

YouTube
YouTube

Chicagolainen Shedd Aquarium esitteli netissä eläinsuojan uuden asukkaan. Kyseessä on viisiviikkoinen saukkotyttö, joka jäi orvoksi hyvin pienenä poikasena. Eläinpuiston työntekijät ovat syöttäneet suloista saukkoveijaria tuttipullolla ja auttaneet sitä selviytymään elämänsä ensimmäisistä hetkistä.

Valitettavasti saukkopienokaista ei pääse vielä katsomaan muuten kuin videoiden ja valokuvien välityksellä. Nämäkin materiaalit riittävät aiheuttamaan ihastuksen huokauksia, sillä voiko maailmassa todella olla jotain näin suloista? Pikkuinen saukkopentu on kertakaikkisen söötti.