Jennifer Lopez avautui erostaan Ben Affleckista: ”Sydämeni revittiin kappaleiksi”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aikoinaan näyttelijä Ben Affleckin kanssa seurustellut latinopoppari Jennifer Lopez on avautunut erosta ensimmäistä kertaa julkisesti. Näyttelijättärelle ero oli tullut shokkina, josta toipuminen kesti kauan. Benniferiksi kutsuttu pariskunta erosi vuonna 2004.

Erosta on nyt kulunut jo yli kymmenen vuotta, mutta Lopez on edelleen katkera. Nainen on kuvaillut, että eroaminen Affleckista tuntui siltä kuin sydän olisi revitty kappaleiksi. Lopez oli haaveillut avioliitosta ja lapsista miehen kanssa, eikä osannut odottaa, että Ben haluaisi erota.

Nainen kertoi olleensa eron jälkeen masentunut, kunnes Marc Anthony tuli kuvioihin. Anthonyn ja Lopezin pitkä yhteinen historia ajoi heidät yhteen. Lopez on kertonut, että Anthony osasi auttaa häntä pääsemään pahimman yli. Koska Marc tunsi Jenniferin vuosien takaa, hän tiesi miten Lopezin saisi jälleen piristymään.

Anthony ja Lopez menivät naimisiin vielä saman vuoden aikana 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 asti. Pariskunnalla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä.