Kuuro äiti tanssii näyttävästi poikansa kanssa – odottamattoman upea show

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tanssiminen on äidin ja pojan yhteinen harrastus ja kiinnostuksen kohde. Mukaansatempaavalla videolla ammattitanssijana työskentelevä poika esiintyy äitinsä kanssa tanssien virheettömästi musiikin tahdissa. Erikoisen tanssivideosta tekee se, että äiti on kuuro.

YouTube
YouTube

Kuulovamma ei ole haitanut äidin menoa tanssilattialla, sillä molemmat laittavat jalalla koreaksi. Tanssijat ovat harjoitelleet haastavan koreografian, jonka esittävät musiikin soidessa. On vaikea uskoa, ettei äiti kuule musiikin tahtia, sillä molemmat esiintyvät virheettömästi.

On piristävää katseltavaa kuinka äiti tanssii poikansa vieressä ja molemmat näyttävät suhtautuvan tanssimiseen yhtä suurella innokkuudella. Monelle ihmiselle ei ole suotu rytmitajua tai tanssitaitoa, vaikka musiikista voisi kuulla ja erottaa tahdin. Tanssijat ovat taitavia ja musiikin mukana liikehteleminen on upeaa katsottavaa.