Amatööri teki 13-vuotiaalle tytölle tatuoinnin – meni pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teini-iässä oleva neitokainen halusi tatuoinnin niskaansa. Vanhemmat eivät olleet antaneet suostumustaan 13-vuotiaan tytön pyynnölle vaan käskivät hänen odottaa olevansa täysi-ikäinen. Tyttö ei halunnut ottaa kieltävää vastausta kuuleviin korviinsa, vaan päätti hankkia tatuoinnin ilman lupaa.

Neitokainen ilahtui nähdessään Facebookissa ilmoituksen, jossa 19-vuotias nuori mies tarjoutui tekemään tatuointeja 25-40 euron hintaan. Tatuoinnin hinta sopi tytön budjettiin ja tyttö varasi mieheltä ajan tatuointia varten. Kun tyttö saapui paikalle, epäili tatuoija, että hän ei ole täysi-ikäinen. Niinpä mies varmisti asian kysymällä tytöltä hänen ikäänsä.

Tyttö vakuutti miehelle, että hänellä on tarpeeksi ikää, ja tatuoija alkoi työstää tytön pyytämää tatuointia. Mies teki toimissaan kaikki virheet, jotka on mahdollista tehdä. Mies nimittäin aloitti toimensa sillä, että hän puhdisti alaikäisen tytön niskan viskillä. Sen jälkeen mies tatuoi tytön niskaan sanan ”Belleve”, vaikka neitokainen oli halunnut tatuoida sanan ”Believe”.

Kotiin mennessään tyttö oli päättänyt paljastaa pieleen menneen tatuointikokemuksensa vanhemmille. Vanhemmat olivat lapsensa vastuuttomasta teosta raivoissaan, mutta vielä enemmän he olivat vihaisia tatuoijalle. Tapauksen johdosta laittomasti toiminut mies tuomittiin oikeudessa yhdyskuntapalveluun ja tuhannen euron sakkoihin.

Tyttären tatuoinnin poistoa varten on nyt varattu aika laser-hoitoihin. Teini joutui myös käymään HIV ja hepatiittitarkistuksissa, sillä viranomaisten mukaan mies on saattanut käyttää likaista tatuointineulaa. Toivottavasti tytär oppi tapauksesta jotain. Mikäli hän haluaa täysi-ikäisenä tatuoinnin, on hänen syytä hakeutua laillisen tatuoijan käsittelyyn.