Eteläafrikkalainen bikinimalli säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa erittäin niukoissa bikineissä. Tähti on yksi lukuisista alusvaatemerkki Victoria’s Secretille työskentelevistä kaunottarista. Nyt hänet on ikuistettu kuvauksissa.

Candice Swanepoel bongattiin eilen Victoria’s Secretin kuvauksissa Karibialla. Useissa eri bikineissä poseerannut kaunotar keikisteli kameralle niin rantahiekalla kuin meren aalloissakin.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.