Lady Gaga ei ujostele – alastomana esiintymislavalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gagan kiertueella ei ole siveellisyydelle jätetty varaa, sillä nainen on nähty useassa kaupungissa esiintyvän lavalla alastomana. Kiertueen yhtenä ohjelmanumerona on esiintymisvaatteiden vaihtaminen yleisön katseiden edessä.

YouTube
YouTube

ArtRave: The Artpop Ball Tour -kiertue on tarjoillut Gagan faneille silmän ruokaa koko rahan edestä. Tähti on esiintynyt toinen toistaan paljastavammassa asussa ja sen lisäksi vielä vaihtanut vaatteensa kesken esityksen yleisön edessä. Gagan esiintymistyyli on kaikkea muuta kuin ujo ja siveellinen.

Lady Gaga on onnistunut provosoimaan ja herättämään keskustelua koskien hänen kiertueohjelmaansa. Nainen nauttii saamastaan huomiosta ja haluaa, että hänen esiintymisensä eroaa massasta. Tähden fanit ovat varmasti olleet tyytyväisiä laulajan rohkeaan esiintymiseen.