Bussikuski toimitti virtsanäytteen työnantajalle – sai tietää olevansa raskaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Egyptiläisen linja-autokuljettajan työpaikalla suoritettiin yllättäen huumeseulontaa, kun valtio vaati kuljettajia toimittamaan virtsanäytteensä testattavaksi. Erään miespuolisen kuljettajan toimittamassa näytteessä havaittiin kuitenkin seikkoja, jotka saivat viranomaiset epäilemään näytteen aitoutta.

Mies näytti nimittäin olevan raskaana. Mieheltä varmistettiin kertaalleen, että oliko hän varmasti toimittanut näytteessä omaa virtsaansa. Mies vastasi myöntävästi, ja pian viranomaiset onnittelivat herraa. He kertoivat hänen olevan toisella kuulla raskaana. Totuus selvisi, kun mies tunnusti toimittaneensa näytteeseen vaimonsa virtsaa.

Raskausuutinen oli silti yllätys. Nyt Egyptin viranomaiset suunnittelevat siirtyvänsä verikokeisiin huumeseulontaa suorittaakseen, Al-Yawm al-Sabi -sivusto uutisoi. Harva pitää nimittäin hyväksyttävänä liikenteen seassa päihteiden vaikutuksen alaisina ajelevia ammattikuljettajia.