Tulevaisuuden rannekello on täällä – muuttaa koko ulkoasua napista

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple esitteli taannoin kovasti odotetun iWatch-älykellonsa, jonka on määrä tulla markkinoille ensi vuoden alussa. Kellossa oli paljon uutta, mutta ei kuitenkaan kovin mullistavia ominaisuuksia. Niitä on sen sijaan japanilaisessa Everyday Watch -uutuuskellossa.

Takt Project
Takt Project

Takt Projectin ja Fashion Entertainmentsin suunnittelema FES Watch on varsin perinteisen näköinen laite, mutta sen erikoisuus paljastuu tarkemmassa tarkastelussa. Älykkäiden ominaisuuksien määrässä se jää kaikista älykelloista, mutta yksi ominaisuus on ylitse muiden; koko kellon ulkoasua voidaan vaihtaa napin painalluksella.

Kellossa käytetään e-kirjoista tuttua materiaalia, jonka ansiosta koko kello rannekkeineen voidaan kustomoida. Käytännössä kello ja ranneke ovat yhtä suurta näyttöä. Kellossa on sisäänrakennettuna 24 eri ulkoasua, joita voidaan vaihtaa yhdestä napista.