Snoop Doggin hittivideo ilman musiikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg tunnetaan nykyisin myös nimellä Snoop Lion ja Snoopzilla. Rentomielisen herrasmiesräppärin tunnetuimpia kappaleita on vuonna 2004 ilmestynyt Drop t Like It’s Hot. Nyt musiikkivideo esitetään ilman musiiikkia.

Drop t Like It’s Hotin musiikkivideolla toistuvat kaikki bling-bling -elämäntyyliin kuuluvat asiat: Naiset, autot ja raha. Mario Wienerroither on luonut videosta version, jolla ei kuulla ollenkaan musiikkia. Ääniraitana toimii pelkästään videon äänimaailma. Lopputulos on veikeä, mutta tämän jälkeen on lähes pakko kuunnella myös alkuperäinen versio.

Drop t Like It’s Hot nimettiin vuonna 2009 vuosikymmenen parhaaksi räp-kappaleeksi Billboardin toimesta. Biisillä esiintyy Snoop Doggin lisäksi Pharrell Williams. Musiikkivideo on kuvattu kokonaan mustavalkoisena, ja sillä nähdään vierailijoina muun muassa Lauren London ja Terry Kennedy.