Hämähäkki tukeutui naisen korvaan – karmaiseva näky lääkärissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin miehestä, jonka korvakäytävään oli lentänyt suurikokoinen yöperhonen. Se poistettiin pubi-illan päätteeksi pinseteillä. Nyt samankaltaisen kohtalon on kokenut brittiläinen poppitähti Katie Melua, paitsi että hänen korvassaan oli hämähäkki.

So I had a rustling in my ear for a week and went to the doctor to have it checked out this morning. THIS little fella is what they found!

Video zveřejněné uživatelem Katie Melua (@katiemeluaofficial) dne

On väitetty, että ihminen syö elämänsä aikana nukkuessaan keskimäärin 70 lentävää hyönteistä ja 10 hämähäkkiä. Silti ötököiden kaivautuminen ruumiinonteloihin lienee yksi ällöttävimmistä asioista, mitä ihmiselle voi ylipäätään tapahtua. Katie Melua kuuli viikon ajan korvassaan rapinaa. Hän hakeutui lääkärin vastaanotolle ja selvisi, että neitokaisen korvassa eleli hämähäkki.

Nainen latasi videon korvakaveristaan Instagramiin. Hän uskoi, että hämähäkki oli siirtynyt korvaan vanhojen kuulokenappien kautta. Onneksi kahdeksanjalkainen vipeltäjä ei ollut saanut tuhoa aikaiseksi ja lääkäri onnistui poistamaan sen kokonaisena. Hämähäkki pantiin purkkiin ja laulaja vapautti sen puutarhaansa asustelemaan, Huffington Post kertoo.