Karvanpoistomainos pahasti pieleen – terroristi mainoskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa mainosten kuviin päätyy tuotteisiin tai mainoksiin mitenkään liittymättömien ihmisten valokuvia, ja onpa eräs suomalainen perhekin päätynyt tietämättään mainokseen maailman äärissä. Nyt eräs turkkilainen karvanpoistoon keskittyvä yritys on tehnyt kuitenkin karmaisevan kuvamokan.

Twitter
Twitter

Yritys oli mitä ilmeisimmin etsinyt verkosta erityisen karvaisten ihmisten kuvia mainokseensa, ja he olivat valinneet ”mallikseen” Khalid Sheikh Mohammedin valokuvan. Yrityksen edustajat eivät kuitenkaan huomanneet, että mies on yksi WTC-iskuista epäillyistä terroristeista.

Amerikkalaisten väitteiden mukaan Khalid Sheikh Mohammed oli yksi iskujen pääsuunnittelijoista ja hän on parhaillaan vangittuna Guantanamo Bayn vankilatukikohdassa. Myöhemmin yritys pahoitteli kömmähdystä ja kertoi varastaneensa kuvan luvattomasti internetistä.