Laulaja Marc Anthony menissa naimisiin mallikaunottaren kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Latinomuusikko Marc Anthony on paljastanut menevänsä naimisiin ennen marraskuun loppua. Anthony on ollut kihloissa venezuelalaisen mallin Shannon De Liman kanssa maaliskuusta asti ja pariskunta on suunnitellut astelevansa pian alttarille.

Julkkispari on onnistunut pitämään häänsä salassa, eikä tarkkaa ajankohtaa ole tiedossa. Anthony on kuitenkin kertonut, että häät järjestetään Dominikaanisessa tasavallassa marraskuussa 2014, mutta yksityiskohdat hän on pitänyt salassa. Pariskunta piti salassa myös kihlautumisensa keväällä, mutta se paljastui medialle, kun Shannon kuvattiin pitämässä kihlasormusta sormessaan.

Shannon ja Marc ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Huhujen mukaan he tapailivat toisiaan vuonna 2012, kun Marc Anthony erosi vaimostaan Jennifer Lopezista. Romanssia ei kestänyt pitkään ja pari lopulta erosi.

Eron jälkeen he kuitenkin huomasivat kuuluvansa yhteen ja alkoivat seurustella uudelleen. Nyt pariskunta on menossa naimisiin. Pari on salaillut häihin liittyviä yksityiskohtia ja hääjuhla on onnistuttu pitämään yksityisenä tilaisuutena, josta vain muutamat vieraat tietävät etukäteen.