Mies lahjoitti kassaneidille 500 dollaria – koskettava reaktio videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTubessa on viime vuosina alkanut saada suurta suosiota pilailijat ja muunlaisten tempausten tekijät, joista osa tekee hyvää myös ympäristölleen. Nyt nähdään tapaus, jossa hyväsydäminen ja ahkera kaupan kassaneiti sai ansionsa mukaan. Hänelle nimittäin lahjoitettiin yllättäen 500 dollaria.

YouTube
YouTube

YouTube-taikuri Daniel Fernandez kertoi huomanneensa, että sama iloa ja energiaan pursuava keski-ikäinen Debi-neitokainen on kaupan kassalla töissä aina kellonajasta riippumatta. Näin ollen hän arveli naisen olevan rahapulassa ja päätti yllättää tämän todella iloisesti.

Mies suuntasi kameroiden kanssa kassalle ja ojensi kassaneidille pilailumielessä viestin. Pian selvisi, että viesti ja sen mukana olevat 500 dollaria olivatkin tarkoitettu naiselle itselleen. Koskettava reaktio tallentui videolle. Rahoilla nainen sai ostettua itselleen viimein auton, jolla hän pääsee töihin aikaisempaa nopeammin ja helpommin.