Miljonääri siivoaa päivittäin katuja – raha ei tehnyt rehvastelijaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Multimiljonääri ei ole antanut vaurauden vaikuttaa hänen nöyrään elämänasenteeseensa, vaan mies herää varhain aamulla keräämään kadulta roskia joka päivä. Bahrainin asukkaat kiinnostuivat siististi pukeutuneesta miehestä, joka kerää ja lajittelee roskia kaupungin kaduilla ja selvisi, että hän on miljonääri.

YouTube
YouTube

Herra Yo on menestynyt elämässään tekemällä sijoituksia, ja miehen omaisuuden on arvioitu olevan miljoonia euroja. Sen sijaan, että Yo eläisi rahoillaan leveästi ja ylellisesti, kerää hän kaduilla roskia ja vieläpä lajittelee ne kierrätystä varten. Kaupunkilaiset ovat hämmästelleet miehen touhuja pitkään, joten miestä päätettiin haastatella ja se kuvattiin videolle.

Videolla mies kertoo, että hän kokee tekevänsä tärkeää työtä, sillä kaupungin epäsiisteys aiheuttaa ihmisille muun muassa terveysongelmia. Hän haluaa pitää kaupunkinsa siistinä ja osallistuu roskien keräämiseen vapaaehtoisesti. Mies kantaa kortensa kekoon yhteisönsä hyvinvoinnin puolesta. Miehen upeasta elämänasenteesta voisivat monet ottaa oppia.