Poikaystävä nikkaroi tyttöystävälle lipaston – laatikossa odotti jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä ikimuistoisella tavalla. Mies halusi kosinnan olevan herttainen ja omaperäinen sen sijaan, että se olisi jotain mahtailevaa ja spektaakkelimaista. Nikkarointitaitoinen mies päätti yllättää tyttöystävänsä upealla huonekalulla, joka kätki sisäänsä yllätyksen.

YouTube
YouTube

Pariskunnan lähipiiri oli saapunut paikalle ikuistamaan tyttöystävän reaktion, kun hän sai lipaston lahjaksi. Neitokainen liikuttui nähdessään kauniin huonekalun, sillä ei voinut kuvitella mitään arvokkaampaa kuin miehen itse rakentama huonekalu.

Muiden kehoituksesta nainen lähti tutkimaan lipaston laatikoita. Jokaisessa laatikossa oli yllätys, josta tyttöystävä ilahtui. Hän oli silminnähden innostunut ja hämmästynyt saamastaan lahjasta. Lopulta nainen avasi lipaston alimman laatikon ja löysi sieltä kihlasormuksen. Mies kosi samalla tyttäystäväänsä – ja sai myöntävän vastauksen.

Miehen tapa kosia oli mieleenpainuva. Ajattelevainen mies oli käyttänyt paljon aikaa siihen, että huonekalu tulisi sisältämään kaikkea sellaista, mitä tyttöystävä tarvitsee ja mistä hän pitää. Pariskunnan kihlautumisesta tulee aina olemaan muistona kauniin sormuksen lisäksi upea lipasto.