Ihmepelastuminen! Moottoripyöräilijä törmäsi autoon – kuski syttyi tuleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan liikenteessä nähtiin hurja tilanne, kun moottoripyörä kolaroi auton kanssa ja pyörä syttyi tuleen. Valvontakameralle tallentui tilanne, jossa moottoripyörä kuskeineen syttyi palamaan. Moottoripyörän kuljettaja selviäsi onnettomuudesta kuin ihmeen kaupalla.

YouTube
YouTube

Onnettomuudessa loukkaantuneen moottoripyöräkuskin palovammat olivat lieviä, ja mies tulee toipumaan tapauksesta. Videolla tilanne näyttää hurjalta, sillä roihuava tuli tarttuu kaikkeen lähellä olevaan. Tuli sai alkunsa pienestä kipinästä pyörän kaatuessa, sillä kipinä sytytti moottoripyörästä vuotaneen polttoaineen tuleen.

Autoa ajanut mies oli saanut ensiapukoulutuksen ja tiesi heti, miten tilanteessa pitää toimia. Hän oli heittänyt takkinsa miehen päälle ja saanut liekit sammutettua. Kuskin ripeän toiminnan ansiosta moottoripyörän kuljettaja selvisi vähemmillä vammoilla tapahtuneesta.