”Monster-energiajuoma on Saatanan tekosia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistamme lähihistoriasta hetkiä, jolloin esimerkiksi raskasta musiikkia ja tatuointeja on pidetty Saatanan tekosina. Nyt myös energiajuoma Monster Energy on liitetty demonin suureen juoneen mukaan, jossa Saatana ujuttautuu osaksi tavallisten kristittyjen elämää.

YouTube
YouTube

Tästä kielii pelkästään juoman mainoslause: ”Unleash the Beast”, eli päästä peto valloilleen. YouTubessa julkaistu valistusvideo on herättänyt runsaasti huomiota viime päivinä. Videolla selvitetään, miksi Monster-energiajuoma ei kuulu kristittyjen perheiden koteihin.

Ensinnäkin juoman M-logo on selkeä pedon luku, eli 666:n symboli. Sen lisäksi videolla esiintyvä nainen väittää, että juomassa on ristin kuva, joka kääntyy ylöalaisin juomaa nautittaessa.

Nainen on kaiken lisäksi löytänyt tölkistä ja sen pahvipakkauksesta sanat ”fuck” ja ”milf”, joten kyseessä ei voi olla muuta kuin pahuuden ruhtinasta palvova juoma, Upproxx virnuilee. Monster Energy on yhdysvaltalainen energiajuoma, joka on aktiivisesti mukana extremeurheilussa sponsorina. Viiden ihmisen on epäilty kuolleen energiajuoman vaikutuksesta.