Uusi videotodiste Loch Nessin hirviöstä? Mitä tässä nähdään?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ihmiset ovat useiden vuosikymmenten ajan kertoneet tarinoita, joiden mukaan skottilaisessa Loch Nessin järvessä elää hirviö. Todisteiden puute ei estä innokkaimpia Nessie-faneja uskomasta olennon olemassaoloon, ja järvi houkutteleekin vuosittain paikalle siitä kiinnostuneita turisteja.

YouTube
YouTube

Aika ajoin mediaan julkaistaan hirviön olemassaolon todistavia videoita ja kuvia, jotka kuitenkin jäävät laadultaan hyvin heikkotasoisiksi. Viimeisin video on 58-vuotiaan Richard Collisin kuvaama. Loch Nessin länsirannalla kuvatulla videolla nähdään miehen mukaan uusi todiste mystisen olennon elosta hänen kotijärvellään.

Kohde oli noin 150-200 metrin päässä veneestä kuvaushetkellä. Jokainen voi päätellä itse, mikä Mirror-lehden julkaisemalla videolla nähdään, mutta kyseessä ei ole ainakaan perinteinen merikäärme tai hylje.

Lukuisista etsinnöistä huolimatta Loch Nessin järvihirviö on jäänyt myytiksi, eikä sen olemassaolosta ole muutamia valokuvia enempää todisteita. Kerroimme taannoin, että italialainen geologi Luigi Piccardi väittää, että hirviö olisi pelkästään geologisesta ilmiöstä johtuva pinnalle karannut kuplakasa.