Big Brother -asukas paljasti tuotannon salaisuudet viihdesivustolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen viihdemedia Kesä! on noussut kohun keskiöön, kun Big Brother -talossa taannoin asustanut kilpailija on nyt paljastanut realitysarjan tuotantoon liittyviä salaisuuksia avoimessa kirjoituksessaan. Kirjoituksesta on noussut tänään melkoinen kohu, jota myös ohjelman tuotantotiimi on kommentoinut.

Kesä! www.kesa.fi
Kesä! www.kesa.fi

Lue kohuttu kirjoitus tästä!

BB-talosta jo häädetty BB-Jussi paljastaa ”BB-Jussin testamentti” -otsikoidussa kirjoituksessaan seikkaperäisesti melko tarkkoja tietoja kokemuksistaan talossa ja muun muassa siitä miten hän alunperin päätyi mukaan realitysarjaan. Jussi kertoo ohjelmaan osallistumisen olleen mielenkiintoinen seikkailu.

Viihdesivusto Kesä! ei voi tietää mitkä osat kirjoituksesta ovat salaisuuksia, mutta Iltalehden mukaan kirjoituksesta suivaantunut tuotantotiimi perui Jussin osallistumisen BB Extra -ohjelmassa. Ohjelman tuottaja vahvisti salaisuuksien vuotamisen ja kertoi, että kyseessä on hänen nähdäkseen salassapitosopimuksen rikkominen.

Jussi kertoo muun muassa, että vuonna 2015 on vuorossa Big Brother Second Chance -tuotantokausi, jossa asukkaina nähdään aikaisemmilta vuosilta tuttuja kasvoja. Lisäksi Jussi kertoi esimerkiksi ennen taloon astumista tehtävistä rutiineista, kuten lääkärintarkastuksista ja promokuvauksista. Mies paljasti myös saaneensa vahingossa jo etukäteen tietää, että kolme asukkaista on Lapista.