Spaissari-Geri kihlautui Formula 1 -tähden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Geri Halliwell nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla supersuositun Spice Girls -tyttöbändin riveistä. Yhtyeestä erottuaan hän teki hetken soolouraa. Lokakuussa 2013 Geriltä ilmestyi paluusingle Half of Me, joka kuitenkin floppasi myymällä vaivaiset 393 kappaletta viikossa.

Nyt entinen Spice Girls -tähti on mennyt kihloihin poikaystävänsä, Formula 1 -tähti Christian Hornerin kanssa. Red Bull Racingin tallipäällikkönä nykyään työskentelevä 40-vuotias Christian ja Geri Halliwell ovat seurustelleen tämän vuoden maaliskuusta lähtien, mutta he ovat olleet ystäviä jo vuosien ajan. Pari ilmoitti kihlauksestaan The Times -lehdessä julkaistun ilmoituksen muodossa.

43-vuotias tähti halusi äskettäin myös lukuisten muiden julkkisten lailla luoda uraa realitytähtenä. Geri Halliwell palkkasi Youtube-koomikko Tom Magnusin seuraamaan laulajan liikkeitä kameran kanssa ja työstämään hänestä dokumenttielokuvaa. Laulajatähti Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Neljännen albumin ilmestymisestä ei ole vielä tietoa.