Fantastista! 45-vuotias Jennifer Lopez tyrmäävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva Jennifer Lopez on tehnyt tänä vuonna näyttävää paluuta julkisuudessa, ja hän keikkailee parhaillaan aktiivisesti ympäri maailmaa. Turneen jälkeen hän jatkaa huhujen mukaan keikkailua Las Vegasin rahakkailla areenoilla.

Body Lab
Body Lab

Nyt 45-vuotias supertähti nähdään firness- ja hyvinvointuotteita valmistavan Body Labsin uutena mainoskasvona. Jennifer Lopez poseeraa yhtiön tuoreissa mainoskuvissa, esitellen kameralle maailmankuuluja muotojaan.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomeihestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiinvuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 asti. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä.

Body Lab
Body Lab
Splash
Splash
Splash
Splash