Kämppis luuli ettei kukaan näe… Salaa kuvatusta videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanssin voimaa ei voi väheksyä. Se saa liikkujansa hyvälle tuulelle ja parasta se on silloin, kun saa revitellä antaumuksella ilman huolta huomisesta. Tanssin avulla on helppo parantaa mielialaa samalla kun pitää yllä peruskuntoa. Ja tietysti plussaa tuo tanssin taustalla kaikuva mielimusiikki.

YouTube
YouTube

YouTube-nimimerkki Krewski heräsi Baltimoressa sijaitsevasta kimppakämpästään Sheena Eastonin ikihitti Morning Train -kappaleeseen. Asunnossa oli vietetty edellisenä iltana halloweenia. Kun mies meni katsomaan kämpän alakertaan, löysi hän huonekaverinsa Jimmy Popen tanssimassa mopin kanssa vallattomasti pitkin olohuonetta. Miehen liikeet eivät kielineet edellisillan bileistä pätkääkään – päin vastoin, hän tuntui olevansa elämänsä kunnossa.

Onneksi kämppis sai hyväntuulisen tanssin myös videolle. Nyt se on kerännyt lyhyessä ajassa miljoonia katselukertoja sekä YouTubessa että Facebookissa. Näin sen siivouksen pitäisikin sujua, hyvällä tuulella mopin kanssa tanssien. Kaiken lisäksi Jimmy sai lattiat kiiltämään.