Megan Fox Instagramissa verisenä ja alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiäitinä perheonneaan vaaliva ja julkisuudesta jo pitkään poissa pysytellyt näyttelijätär Megan Fox on tehnyt paluun julkisuuteen. Hän tosin kertoi taannoin olevansa valmis työskentelemään vain kotinsa lähellä, noin 10 – 20 päivänä vuodessa.

Vampyros Lesbos

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika James Franco (@jamesfrancotv) on

Megan Fox on mukana James Francon tähdittämässä Zeroville-elokuvassa, jonka ensi-ilta on vuonna 2015. Franco jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa verisen ja alusvaatteilleen riisuuntuneen Megan Foxin sekä nimettömänä pysyttelevän toisen naisen kanssa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, liittyykö kuva elokuvaan vai päättikö kolmikko muuten vain poseerata erikoisessa kuvassa.

Megan Fox on julkisesti myöntänyt viihtyvänsä pelkästään perheen parissa, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole kuin yksi läheinen ystävä, kasvohoitajana työskentelevä Mindy. Megan vakuutti Cosmopolitanin haastattelussa, että yksi hyvä ystävä riittää, sillä näyttelijä ei ole kovinkaan sosiaalinen. Helmikuussa syntynyt lapsi sai nimekseen Bondhi Ransom Green. Pariskunnalla on jo entuudestaan parivuotias poika Noah.